Blog....

Translate

lørdag 24. januar 2015

Vil dere ha flere lesere på bloggen?




  • Meld dere inn på Facebook-grupenne under:




  • Les bloggen min- Bloggere

    - Norske Bloggere

    - Bloggcast

    - Bloggerne

    - Vi som er bloggere

    - Blogg Shout

    - BLOGG POST

    - Norske bloggere

    - Få flere lesere til bloggen

    - Share your blogpost!

    - Blogpost



    HUSK!  Av en eller annen grunn kan dt være feil med linkene. Spes nr  1  og 4.  Men dere kan søke de opp på Facebook 




    NB.  Vi har fått lov til å dele dette innlegget videre.

    mandag 19. januar 2015

    Vil dere være med og gi deres støtte?Jeg vil gjerne få kjempe om rettferdighet for alle ofre!


    Illustrasjonfoto



    LES OGSÅ:  Innlegg


    I forbindelse med min tidligere anmeldelse av denne overgrepssaken . Fikk jeg den gang oppnevnt en bistandsadvokat fra Skien/Oslo, på Statens bekostning (gratis) .  Saken ble senere dessverre henlagt av politiet "på grunn av bevisets stilling" . Det er søkt om erstatning, hvor jeg vil få svar innen 6 mnd.


    Saken er nå dermed avsluttet. Jeg  som fornærmede i denne saken, mener at det ble gjort en  veldig kortvarig og mangelfull etterforskning av saken min. Henleggelsen ble derfor en uheldig realitet.  Heler ikke min tidligere advokat gjorde en god nok jobb. Det vises jo med at advokat ikke foretok seg noe særlig mer , og akseptere politiets henleggelse. Sier ikke mer om det, enn at jeg vurderer å sende klage på tidligere bistandsadvokat.


    Helt siden den gang saken ble henlagt,  har jeg  ønsket at den raskt må bli gjenopptatt igjen for betydelig bedre etterforskning av den. Men et problem gjenstår. Siden saken er henlagt og egentlig avsluttet, har jeg ikke lenger nå krav på bistandsadvokat på Statens bekostning. Jeg må selv få meg en ny advokat som jeg selv må betale for.

    Jeg har fått meg en ny advokat som holder til i nede Oslo. Samtidig har jeg også kontaktet en av blant fremste og beste  privatetterforskere i Norge. Det jeg da ønsker er at den nye advokaten og privatetterforskeren sammen  skal gjennomgå saken  min helt nytt, hvor de tar en grundig vurdering av saken.


    Mitt håp er at de skal konkludere med at en begjæring om gjenopptakelse av saken min, må oversendes.  Jeg håper også at privatetterforskeren skal etterforske saken videre, utenom. Men et problem gjenstår her. Hvis advokat og privatetterforsker skal kunne se på saken min nytt, må de ha betalt for arbeidet.


    Jeg er i dag en ung mann som er uføretrygdet blant annet p.g.a  PTSD diagnosen, grunn bl.a overgrep, voldtekt, mobbing, omsorgssvikt, og mye annet.  (Jeg har god dokumentasjon)  i oppveksten, og har  dårlig økonomi. Jeg har litt å betale med, men ikke mye!  Jeg trenger deres støtte!


    Jeg vil gjerne være et eksempel for dem mange andre  ofre som også har vært utsatt for overgrep.  Og vise at vi ikke må gi opp våre saker  før i det minste har/ blir gjort en rettferdig og god nok jobb med den, så den enten ender med rettferdighet eller henleggelse. Om dere skjønner.


    Vi ønsker alle at våre saker skal ende i en rettferdig domstol, der vår overgriper blir stilt for retten, og dømt! Da må vi alle kjempe for vår sak!  Det er det jeg nå gjør.Og det  ikke bare for meg selv og  min sak, men for alle ofre!  Vi ønsker alle bare å gå veien til rettferdighet mot våre overgripere.


    Jeg hadde også håpet på at noen i media, som for eksempel (en avis i Hedmark)  som først tok tak i sak , og andre medier, skulle bidratt til å få saken min litt belyst.. Fordi det kan være med på at det kan skje noe bedre fremgang i saken da. Det har det faktisk vist seg (og gjør fortsatt)  for andre som har fått saken sin belyst i media.


    Kjære dere alle, inkl media.


    Hvis jeg skal kunne få saken min vurdert av den nye advokaten og privatetterforskeren. Da trenger jeg virkelig deres hjelp, som da er økonomisk støtte. Er det noen som vil gi sin støtte? Ta kontakt mailen dere ser nederst.



    Dere kan også gi direkte inn på støttekontoen. Hvis dere velger å gjøre det, er det fint om dere også sender en melding på mailen. Vil dere være anonym giver, er det greit.


    Hvis det er noen i media som i det minste vil gjøre en vurdering om å sette søkelyset på saken min. Da kan dere ta kontakt på mailen dere ser under. Jeg håper vi kan ha en uforpliktende samtale ang saken. Hadde vært glad for det!


    Jeg vil også senere få min tidligere overgrepssak i Vestfold vurdert av advokat og privatetterforsker, slik jeg vil med saken i Hedmark, etter den er avsluttet.


    Det hjelper veldig om hver og en av dere gir litt pengestøtte, som 50, 100, 150, 200 kroner, osv.   På den måten kan jeg få nok til å betale min nye Oslo-advokat  og privatetterforsker, slik at de kan gjennomgå saksdokumentene i min tidligere overgrepssak.

     De skal sammen gjøre en grundig vurdering  om saken min skal gjenopptas for ny etterforskning hos politiet.


    Og sånn at min overgriper kan stilles for retten, slik at jeg kan få min rettferdighet i saken min!
    • STØTTEKONTO: 1440.1228.609 . Hvis dere velger å gi deres pengestøtte, er det viktig at dere oppgir meldingen, " Støtte beløp til Hedmark-sak" , slik at jg vet at det er pengestøtte til saken.
    • MAIL: skrive_hjelper@hotmail.com

    Dere vil få min fulle navn, og bekreftelse på at pengene skal brukes til saken min. Advokat og etterforsker skriver  også under.







    NB: (ending av innlegg,6.2.15) Dt er en Hamar advokat, og ikke en Oslo-advokat, som sammen med p-etterforsker skal bistå meg.



    Skrevet av/  NN, det den saken gjelder.
    Innlegg er redigert/lagt ut av:  A. M. H.