Blog....

Translate

søndag 8. mars 2015

Nektet erstatning etter henleggelse av sak.Statens Sivilrettsforvaltning vil behandle klagen




-  Som jeg har fortalt til dere før  her, ble min tidligere og alvorlige straffesak i Hedmark dessverre henlagt etter bevisets stilling av politiet. Jeg søkte deretter om voldsoffererstatning fra  Kontoret for voldsoffererstatning.

 - Da svaret fra Kontoret endelig kom for dagen, stod det at de hadde gitt meg avslag om erstatning fordi jeg hadde anmeldt min overgriper for sent, og da de ikke fant det «klart sannsynliggjort» at jeg var blitt utsatt for overgrep..

- Min søknad om  voldsoffererstatning har så endt hos Statens sivilrettsforvaltning.  Jeg fikk så senere tilsendt  et brev hjem, der det står at  de har mottatt min klage ved deres kontor. De skriver videre at de vil behandle søknaden min om erstatning, innen 6 mnd.


-  Jeg har tidligere blitt tilkjent voldsoffererstatning, den gang av Kontoret for voldsoffererstatning selv,  da også en annen straffesak som jeg før anmeldte i Vestfold,   også endte med å bli ble henleggelse..

Sånn plukker alle overgripere ut sine ofre. Jeg kjenner godt til overgripere i min oppvekst : (




  • Det er sånn alle overgripere plukker ut sine ofre. Les UNDER. Jeg kjenner veldig godt til overgripere gjennom hele mitt liv, og  har så langt våget og anmeldt to av blant mine mange overgripere. Det har jeg gjort fordi jeg har ønsket å få rettferdighet, at de ble dømt!  Det er sånn alle overgripere plukker ut sine ofre. Jeg kjenner godt til overgripere i hele min oppvekst..


 Ta deg tid til å lese dette! Dette er en tekst jeg/vi fant på facebook, som jeg/vi vil dele med dere. DETTE ER IKKE MIN TEKST, DEN LIGGER OVERALT PÅ NETTET. BARE SØK PÅ GOOGLE. Du vet jo aldri når noe kan skje, å i disse dager bør man jo være forberedt hvis noe så grusomt kan skje. Mange jenter går alene om kveldene, og det er alltid noen forhåndsregler kan ta, selv om det ALDRI er offeret sin feil. Ta deg tid til å lese denne teksten, og dele den videre! Dette er utrolig viktig - det kan faktisk redde noen sitt liv.

Del innlegget/teksten videre!


Det virker som mange angripere bruker noen taktikker for å komme unna med vold. Ikke mange vet hvordan de skal ta vare på seg selv når de står overfor en slik situasjon. Alle bør lese dette, spesielt alle jenter.

Bilde fra google

Dette er god INFO å dele videre ...

Gjennom en voldtektsmanns øyne! En gruppe voldtektsforbrytere og date - voldtektsmenn i fengsel ble intervjuet om hva de ser etter i en potensiell offer, og her er noen interessante fakta:

1. Det første menn ser etter i et potensielt offer er frisyre. Det er mest sannsynlig å gå etter en kvinne med en hestehale, flette eller annen frisyre som lett kan tas tak i. Det er også sannsynlig å gå etter en kvinne med langt hår. Kvinner med kort hår er ikke vanlige mål.
2. Den andre tingen menn ser etter er klær. De vil se etter kvinner som har klær som er lett å fjerne raskt. Mange av dem bærer saks på seg, for å kutte klær.

3. De ser også etter kvinner som bruker sin mobiltelefon, leter gjennom vesken sin, eller gjør andre aktiviteter mens de går, fordi de er opptatt med noe, og kan lett overmannes.

4. Det hyppigste stedet kvinner blir bortført fra / angrepet på er parkeringsplasser ved matbutikker.

5. Nummer to er kontor parkeringsplasser / garasjer.

6. Nummer tre er offentlige toaletter.

7. Disse mennene er ute etter å ta en kvinne, og raskt flytte henne til et annet sted, der de ikke trenger å bekymre seg for å bli tatt.

8, Hvis du gir dem litt motstand så mister de motet, fordi det tar bare et minutt eller to for dem å innse at du ikke er verdt det, fordi det vil være tidkrevende.
 
9. Disse mennene sa de ikke ville gå etter kvinner som har paraplyer, eller andre lignende gjenstander som kan brukes på avstand, i sine hender.

10. Nøkler er ikke avskrekkende, fordi du må komme veldig nær angriperen for å bruke dem som våpen. Så, ideen er å overbevise disse gutta om at du ikke er verdt det.


Bilde fra google

Punkter som vi bør huske:

 1. Hvis noen følger etter deg i en gate eller i en garasje, eller er med deg i en heis eller trapp, se dem i ansiktet og spør dem et spørsmål, som hvor mye er klokka, eller litt generell småprat: Så kaldt det var i dag, eller liknende om været. Nå som du har sett ansiktet deres og kan identifisere dem, mister du appell som et mål.

 2. Hvis noen kommer mot deg, hold ut hendene foran deg og hyle Stopp eller Gå tilbake! De fleste av voldtektsmennene sa de ville forlate en kvinne hvis hun skrek eller viste at hun ikke ville være redd for å kjempe tilbake. Igjen, de er ute etter et lett mål.

3. Hvis du bærer pepperspray og roper JEG HAR PEPPERSPRAY, og holder den fram, så vil det virke avskrekkende.

4. Hvis noen tar tak i deg, kan du ikke slå dem med styrke, men du kan gjøre det ved å overliste dem. Hvis du er fanget rundt midjen bakfra, klyp angriperen enten under armen mellom albuen og armhulen, eller på øvre indre lår - HARDT . En kvinne fortalte at hun brukte underarm-klyp på en fyr som prøvde å date-voldta henne, og var så opprørt at hun brøt gjennom huden og rev ut muskel tråder, fyren måtte syes. Prøv å klype deg disse stedene så hardt du kan, det virkelig gjør vondt.

5. Etter det første slag/klyp, alltid gå for lysken. Du tenker kanskje at du vil få fyren forbanna, og at han vil skade deg mer, men disse voldtektsmennene fortalte vår instruktør at de vil ha en kvinne som ikke vil gi ham mye problemer. Skap noen problemer, og han er vekk.

6. Når fyren legger hendene sine på deg, ta to av hans fingre og bøy dem så langt tilbake som mulig, med så mye press på dem som mulig.

7. Selvfølgelig vil de tingene vi alltid har hørt fortsatt gjelde. Vær oppmerksom på dine omgivelser, ta noen med deg hvis du kan, og hvis du ser merkelig oppførsel, så følg dine instinkter.

Til slutt må du huske disse også:

1. Tips fra Tae Kwon Do: Albuen er det sterkeste punktet på kroppen din. Hvis du er nær nok til å bruke albuen, gjør det.

2. Lært dette fra en turist guide til New Orleans: Hvis en kjeltring ber om din lommebok og /eller veska, IKKE gi det til ham. Kast den vekk fra deg! Det er en mulighet for at han er mer interessert i lommeboken og /eller veska enn deg, og han vil gå etter lommeboken /veska. Løpe som en gal i den andre retningen!

3. Hvis du noen gang blir kastet inn i bagasjerommet på en bil: Spark ut baklykta og stikk armen ut av hullet og begynne å vinke som en gal. Sjåføren vil ikke se deg, men alle andre vil. Dette har reddet liv.
 
 
 
(Illustrasjonsfoto)

2 overgrepssaker henlagt. Vil dere hjelpe meg??



Kort fortalt her. Jeg har tidligere fått 2 alvorlige overgrepssaker henlagt. Jeg har nå i første omgang ønske om å få den ene av sakene mine  gjenopptatt, for bedre etterforskning av saken min.  Jeg mener det ble foretatt en dårlig, kortvarig, og mangelfull etterforskning av saken.

Jeg har i den forbindelse har jeg bedt om hjelp fra en blant fremste og beste privatetterforskere i Norge,  + en advokat.  Siden det er snakk om å få vurdert gjenopptakelse,  har jeg som fornærmede i saken ikke krav på bistandsadvokat, og  må derfor betale for alt selv.


Det jeg bare ønsker, er å kjempe om rettferdighet! Vil dere hjelpe meg?   Les dette innlegget  HER!

Jeg fikk virkelig nok - og kvelte henne nesten død :(






Etter ekstrem mye grov mobbing og annet mot meg i  alle mine år som barn og ungdom, både psykisk og fysisk. Fikk jeg til slutt bare nok!!  Men endelig en gang klarte jeg å både si ifra, og ikke minst gjør noe tilbake. Men noe av det jeg gjorde tilbake, var å slå litt smått tilbake, og kalle dem litt små dritt tilbake som mobberne gjorde mot meg. 


Men , av det jeg gjorde tilbake mot en av blant mobberne mine, ble en av tinga jeg gjorde tilbake, noe av det verste, dessverre. Jeg hadde rett og slett holdt igjen  sååååå lenge inni meg,  så jeg bare fikk enormt nok at jeg da holdt på å kvelle den ene jente-person til døde. 


For å være ærlig med dere alle, så ønsket jeg henne virkelig død da jeg holdt kevlerdetak rundt på hennes hals. Men noe fikk meg til slutt til å endelig slipe taket fra halsen. Jeg er glad jeg ikke drepte henne, og dudsjelov det,  ellers hadde jeg blitt en drapsmann!

Ingen reaksjoner fra enten skolen, foreldre, eller andre skjedde da jeg fra år til år ble offer for grov mobbing, banket opp, og mye annet. Både trusler om å anmelde eller klage på meg var dem alle sjappe med når jeg "feilet" i det minste ting.


Det samme gjorde de det da jeg som bare barnet, holdt på å kvele ei jente til døde, fordi hun og mange andre i svært lang hadde mobbet meg grovt.


Men så skjedde det "plutselig" noe med dem alle, at de i akkurat denne hendelsen valgte å ikke anmelde eller klage på meg. Jeg fikk ikke helt svar på ka som fikk dem til ikke å gjøre det. 


 Enten så hadde hun innrømmet at hun hadde drevet grovt moging mot meg . Eller så gikk det "opp et lys" for både skole, forledre, og dem andre.


Mobbingen stoppet opp en liten stund, men startet fort opp igjen fra både jenta og andre, at jeg dessverre måtte bytte skole.


- Jeg har kortet ned episoden, siden den egentlig er veldig lang. Men det kan hende jeg kommer til å skrive mer fra hendelsen




(Illustrasjonsfoto)

Jeg tok frem kniven til slutt! Fikk rett og slett nokk!! :(







Jeg er i dag en mann i 30-åra. Og jeg har blant annet diagnosen, Posttraumatisk stresslidelse (PTSD) . For veldig mange år siden ble jeg som seksåring, reddet ut av et elendighet og helvete i hjemlandet mitt . Jeg reiser blant annet omfattende og langvarige omsorgssvikt , seksuelle overgrep,  fattigdom, vold, og mye mye annet elendig og helvete, til trygge, rike Norge. Jeg gledet meg til å få en ny mor, en ny far og en ny start på et nytt liv i Norge. Men dessverre så ble gleden veldig kortvarig for meg.

" Helt siden jeg kom til Norge har jeg både vært vitne til, opplevd, og utsatt for mye elendig. Hele min oppvekst som adoptivgutt i Norge ble et livshelvete, (Godt dokumentert) Ikke akkurat slik jeg hadde håpet på å få det i "det nye livet" i Norge...Det er så enormt mye som har skjedd,og jeg usatt for så mye,  at jeg må dele det litt og ta en ting av gangen for ka jeg blant annet har vært utsatt for.  Jeg tar om mobbingen først..

Når det gjelder om all grov mobbingen jeg har vært utsatt for,år etter år,  kan jeg fortelle om veldig mange forskjellige og vanskelige episoder gjennom de mange år. Jeg forsøker å fortelle om 2 av dem her..



 Slike karakteristikker måtte jeg høre daglig: " Mauren og brunosten. Vi har ikke bruk for gategutter her i Norge, så vi skal drepe deg og sende kista di til landet . Du kan bare reise hjem til landet ditt, for vi vil ikke ha deg her"


Jeg hadde fått mer enn nok av den grove mobbingen mot meg gjennom år etter år.Hele tiden hadde jeg bare stått som de mange sa,  "som et tre" og bare tatt imot. Sa ikke noe tilbake, gjorde ikke noe tilbake, heler ikke sladret. Gjorde jeg forsøk på det, ble jeg bl.a truet på livet.
Så kom en av de veldig mange dagene med mobbing på skolen.


 Jeg var alltid alene og for meg selv på skolen, som vanlig. Så hadde eg gått langt bort fra skoleplassen, og og var da alene.Men så etter en stund, var det kommet mange elever, ca. 15-20 elever. De beggynte og slå på meg, slenge meg hitt og ditt og på bakken, (som leketøy,) . De kaller meg mye dritt som svartingen, gategutt, din lille prostituerte gutt,(Det var jo bl.a det eg hadde vært i hjemlandet), kom med forskjelige trusler, hvor  blant annet at om å drepe meg, osv ..

Da jeg enten aldri hadde klart eller turte å si eller gjøre noe tilbake i mange år, fikk jeg til slutt en følelse av sinne, (endelig så klarte jeg å følle det). Det førte til at jeg kom meg opp fra bakken,  gikk løppende rett opp til skolen, inn på kjøkkenet og hentet en kniv. Så gikk eg ned til de de helvetes mobberne og truet dem  og sa, hvis dere ikke slutter å mobbe meg, så skal eg skade dere med kniv..


Jeg vet at det ikke var riktig å hente kniv og true dem. Det gjør det ikke bedre. Men jeg hadde bare fått nok! Etter denne episoden, så klarte mange og plutselig å reagere. Men dem alle sa at jeg var problmmet på skolen, de skule anmelde meg osv.Men da jeg bl.a  ble offer grovt mobbing, som alle klart viste, men ikke gjorde noe. Da var det ingen som reagerte, eller gadd å bry seg..Rart? Ja!

Etter lang tid senere så sa dem mange, bl.a skolen,  at ingenting skulle gjøres med meg og den kniv-episoden. Dette fordi bl.a skolen og andre "plutselig forstod" grunnen til at eg hadde gjort som jeg hadde..
 Om  den grove mobbingen stoppet. Så er svaret er NEI, det gjorde det ikke. Den startetet opp igjen, og holdt på i mange år.


 - Episode 2,også på skolen: Så var det matfriminutt på skolen. Jeg satte meg på pulten min, og tok frem min lunch som jeg hadde tatt med hjemme fra. Da jeg hadde tatt opp matpakken og sittet en stund og  spist litt av den, kom det plutselig en gjeng elver inn i klasserommet. Det satt også andre elever rundt i klasserommet. gjeng-elevene som kom inn begynte å mobbe meg både verbalt, fyskisk, og psykisk. Det verste var at de til slutt banket meg opp i klasserommet . De andre elevene også satt der, satt bare og glode, og gjorde ingenting


Jeg måtte blant annet på grunn av den grove mobbing mot meg, flytte ut av kommunen/samfunnet. Rett og slett MOBBET ut av kommunen/samfunnet, hvor jeg  hadde kommet siden jeg ble adoptert og  kom til Norge.. Det var virkelig et ille sted!!


- Episode 3: Jeg var med en slektning på et arrangement i bygda. Også noen av mobberne var der. Etter å ha vært inne på arrangementet en stund, bestemte jeg meg for å gå ut litt. Ute så var også dessverre mobberne. Jeg så meg litt rundt i plassen, og eg prøvde å ungå dem. Men etter hver kom mobberne bort til meg.Det var ca. 8-10 av dem. De begynte å mobbe meg både psyksik og fysisk. Mobbet meg for hudfargen, hvordan jeg så ut, hvordan jeg snakket, begynte å slå meg, fike meg litt i ansiktet, osv. Så plutselig sier de at jeg kan få noe penger av dem, men da må jeg gå ned et hull med gitter på. Jeg ville ikke helt det, men etter hvert med mye mass fra dem, gjorde jeg det. De kastet penger ned i hulet, og ba meg gå  ned å hente det. Jeg gikk så ned, og de la så gitteret over. Så plutselig så begynte de å tisse på meg mens de lo og sa mye dritt til meg..


På grunn av blant annet et liv fullt med seksuelle overgrep, mobbing, og mye mye annet, har jeg bl.a  diagnosen PTSD - (Post Traumatisk Stress Lidelse)
 NB: Skrivefeil osv...
( Jeg skal skrive litt mer om livet i hjemlandet, og her i Norge, senere. ..)





(Illustrasjonsfoto

Jeg ble misbrukt i 2 års-alderen - er ødelagt av det.Barnevakten var en av overgriperne :(


 



LES OGSÅ:  Jeg ble kidnappet og miisbrukt - kontankort etterpå


Jeg har en svært lang livserfaring med og ha blitt utsatt for omfattende og langvarige  seksuelle overgrep og voldtekt, gjennom hele livet mitt. I tillegg så har jeg også blitt utsatt for  mye annet elendighet og hevete! Blant annet mishandling, vold, omsorgssvikt, mobbing, rasisme, drapstrusler, drapsforsøk, holdt inne i lang tid (fangenskap), osv osv...(Godt dokumentert).

Det hele begynte i mitt eget hjemland i Sør Amerika, hvor jeg opprinnelig er fra, og hadde mine aller første og verste leveår. Deretter så fortsatte det hele da jeg endelig hadde blitt reddet ut av det elendigheten i hjemlandet, og adoptert av norsk foreldre og kom til  Norge.

Jeg ble født i en stor og fattig familie i Sør Amerika. Men om ikke det var nok å leve i stor familie med fattigdom og sult, og annet elendige forhold. Måtte jeg likevel bli et offer for mye annet grusomt. Da jeg helt fra bare var en liten gutt på  2 år, startet all grove overgrep og voldtekt mot meg..

Det skjedde i hjemmet hvor forholdene allerede var ille i seg selv fra før. Og ute på gata som jeg ble tvunget til leve for å selge meg selv. Dette bl.a for å være med å fø meg selv og familien.  Også andre i min søskenflokk ble tvunget og utsatt for det samme.

Da jeg en av mine mange ganger var tvunget til å være på gata, for enten selge meg selv, tigge, stjele, osv,. Bestemte jeg meg for bare å rømme  fra min egen familie. Jeg orket bare ikke mer å leve i de forholdene. Men angrer likevel for at forlot mine søken midt det.

Jeg ble så senere funnet igjen av noen folk , som da plasserte meg på en del ulike fosterhjem og barnehjemma, fra tid til annen. På nesten alle disse forster-hjem og barnehjem-stedene ble jeg ble plassert, ble jeg  igjen dessverre offer for mere overgrep og voldtekt  mot meg.

Da jeg endelig hadde blitt reddet ut av elendigheten i hjemlandet, og adoptert til Norge, fortsatte jo en ny elendighet her i landet. Jeg ble igjen offer for mer overgrep og vodtekt. Itillegg var det mobbing, rasisme, trusler, omsorgssvikt, osv  

Jeg har aldri forstått , og vil vel aldri komme til å forstå, om hvorfor det måtte skje det samme her Norge, som i hjemlandet. Men jeg har bare vært et enkelt offer, og et system som har sviktet meg! Da jeg kom til Norge var jeg allerede veldig traumatisert og ødelagt fra elendighet jeg hadde hat i alle mine første og verste leveår i hjemlandet. Og av først og fremst av overgrep og voldtekt.

Da jeg kom til Norge hadde jeg trengt prof-hjelp, trygghet, stabilitet, og og beskytelse fra og bli ennda et offer for mer elendighet. Men dette fikk jeg rett og slett ikke helt!  Det beviser både etter det jeg husker av min egen husk.Og ikke minst god dokumentasjonen som viser det.

Jeg ble heler enda et offer for lignende grusomhet som i hjemlandet. Jeg ble et kasteball mellom veldig ufungerende adoptivforeldre m/fam jeg kom til, samfunnet, og hele systemet den gang.  Avdekket ikke norske myndighet godt nok ka eg hadde vært utsatt for i hjemlandet, til å kunne gi meg hjelpen, og det andre som jeg virkelig trengte da jeg kom til Norge.  De lott meg igjen bli et nytt offer for elendighet.


Av all overgrep jeg har vært utsatt for i hele livet, ifra både hjemlandet og i Norge. Er det mange ulike overgrep og ulike episode å fortelle om. Men jeg vil gjerne nå først fortelle dere om en av blant mange overgrep i ifra hjemlandet mitt. Det skjedde i en av de mange fosterhjem og barnehjem jeg var plassert på.
 


  • MIN MANNLIGE BARNEVAKT VOLDTOK MEG: Et av flere episoder med overgrep i hjemlandet.

 

 Jeg var plassert på et fosterhjem, hvor det allerede var flere barn. Det var et eldre ektepar som ikke var noe greie, enten mot meg eller andre av de andre barna. De mishandlet oss. De skrekk til oss.  De slavet oss til arbeid,  osv osv  annet helvete. Men det verste av alle ting,  det er at de utsatte oss for utsatte oss for sex overgrep og voldtekt.

(Historien er lang. Jeg hoper litt.)

Så var det igjen en ny dag kommet. Det eldre ekteparet skulle besøke noen folk. Noen av de andre barna ble med de, mens noen ble igjen i hjemmet. Paret hadde hyret en mannlig barnevakt til å passe på meg og andre som ble igjen. Det er ikke førts gangen den samme barnevakten passet på oss.

Da ekteparet hadde forlatt hjemmet, startet helvetes løss! Barnevakten var veldig grusom mot meg og dem andre. Han var jo akkurat som fosterforeldra.Sykt altså! Han slavet oss, han skrekk til oss, han slo oss, han nektet å gi oss mat, eller ga oss dritt. Så var det det verste som sto igjen,han utsatte oss for overgrep. Dette skjedde hver gang han passet oss, eller flere gange bare meg.

(Historien er lang.Jeg hoper mye.)


 

Så var det plutselig tid for "dusjing" ifølge barnevakten . Jeg ble den første. Han sa jeg måtte dusje, og dro meg I armet inn  til badet. Det hjalp han meg å få av meg deler mine klærne, før han da måtte  og ordne noen ting et sted i hjemmet.Jeg viste innerst det verste som ville skje meg. Men som liten gutt kunne egentlig jeg ikke annet enn å la det skje meg, som jeg alltid var vant med å la skje.

Da barnevakten kom tilbake på badet, var jeg med min innerste uro og naken i dusjen. Samtidig som han drev og klede av seg også, sa han at han skulle hjelpe meg å dusje meg.  Han pratet i vei med ting og tang, og med et seksuelt adferd. Han begynte så etter hvert og såpe meg inn, med litt vannspyling.

Samtidig så tok han på meg på en seksuell måte, i penis , rompa, og ellers på kroppen. Han tvang meg til også å gjøre seksuelle ting med han. Orker ikke si ka det var. Men dere kan selv skjønne ka. Pågikk i flere timer.

Så plutselig så ba han meg snu meg med rompa mot han. Jeg kjente hans kropp og penis nær min kropp. Så begynte han å voldta meg bakfra med kraft og makt. Jeg kunne skjenne smerten stige i meg, samtidig som jeg var veldig redd og med innerste uro i hele meg.

Jeg var på den samme fosterhjemmet i veldig lang tid. (Husker ikke eksakt kor lenge) . Men i hele den tiden jeg var på den fosterhjemmet hos det eldre ekteparet,. Ble jeg utsatt for voldtekt og overgrep hver gang samme barnevakt, eller av det eldre ekteparet. Itilleg til det andre de utsatte meg og andre for, som jeg har nevnt.


Jeg får dessverre aldri anmeldt noen av overgrep og voldtekt i hjemlandet. Ingen rettferdighet der! Men i Norge kan jeg anmelde for de overgreo og voldtekt jeg har vørt utsatt for her. Så langt har jeg anmeldt to forhold. (Link kommer senere) Og flere gjenstår.

 Jeg har dessverre fått begge sakene mine henlagt av politiet. Igjen får jeg ingen rettferdighet.  Men jeg vil ikke gi opp kampen om rettferdighet!



Jeg har i dag blant annet diagnosen,  Posttraumatisk stresslidelse (PTSD ) . Grunen til at jeg har den og andre diagnoer, er  blant annet p.g.a   overgrep og voldtekt i hele min oppvekst.  Og fordi jeg gjennom min oppvekt heler ikke ha fått godt nok hjelp for det jeg har blitt utsatt for.
(Har god dokumentasjon) - Dere leser om diagnosen  HER!



NB: Min hele livshistorie er lang. Her har g bare delt litt av den. eg skriver bok, der hele elendighet fra hjemlandet og Norge vil komme. Det er iverfall målet!.




  • Les min historie med respekt.  "LIK"  og "DEL" gjerne innlegget videre : )








  • Bloggforsiden HER! 

Trenger 25.000 kr,- for å få vurdert om min sak kan bli gjenopptatt - Har du evt mulighet til å hjelpe?





Jeg fikk i dag bekreftelses dokumentene  (brev) fra privatetterforsker, Olav Thune v/ Thune Security,. I dokm står det at de må ha 25.000 kr,- før de kan starte med arbeidet om å vurdere saken min kan bli gjenåpnet for ny og bedre  etterforskning,  fra politiets side.

For dere som ikke vet det, så har jeg ikke krav på bistandsadvokat (gratis advokat) ved vurdeing om gjenopptakelse. Derfor må jeg og alene stå for regningen, hvis jeg ønsker å få vurdert av enten en advokat, privatetterforsker, eller begge deler,  om saken min kan bes gjenopptatt.

Jeg mener som mange andre der ute. At det skulle ha  funnet en eller annen ordning der vi ofre som måtte ønske å få vurdert om våre saker skulle bes gjenopptatt ,  skulle ha fått den type vurdering  helt eller delvis dekt. 



  • Les videre på dette innlegget  HER!  (Eller kopi av innlegg under)


Jeg som er fornærmede i en henlagt straffesak, ønsker at den skal bli gjenopptatt for bedre etterforskning, i håp om en oppklaring og rettferdighet i saken min. Min historie og bakgrunnen for straffesaken min, kan dere lesere om her!


Jeg har både bedt om hjelp fra en av blant fremste og beste privatetterforskere, og en  ny advokat,  til å sjekke saken min på nytt.  Jeg må selv betale for dems arbeid fra egen lomme.

Jeg  mener at det ble gjort en  veldig kortvarig og mangelfull etterforskning av saken min. Henleggelsen ble derfor en uheldig realitet. Helt siden den gang saken ble henlagt,  har jeg  ønsket at den raskt må bli gjenopptatt igjen for betydelig bedre etterforskning av den.

Vi ønsker alle at våre saker skal ende i en rettferdig domstol, der vår overgriper blir stilt for retten, og dømt! Da må vi alle kjempe for vår sak!  Det er det jeg nå gjør.Og det  ikke bare for meg selv og  min sak, men for alle ofre, og samfunnet!  Vi ønsker alle bare å gå veien til rettferdighet mot våre overgripere.
Jeg er i dag ufør p.g.a bl.a diagnosen PTSD.  Jeg har selv litt å bet med, men ikke veldig mye. Jeg trengers derfor deres hjelp! Vil dere være md å gi deres støtte? Jeg vil så langt trenge ca. 25.000 kr,- , for  å betale p-etterforsker, og  ca. 5000 til advokat.



STØTTEKONTO NR: 1440. 1228. 609
Dere velger om dere vil sette inn et beløp rett direkte inn på støttekontoen, eller om dere vil sende en mail først, slik at dere får mer info vedr. saken. Se kontaktinfo under!
KONTAKT: skrive_hjelper@hotmail.com
BLOGG: http://dethjelperdeg.blogg.no/
TLF: Hvis dere gjerne vil ringe, kan dere sende en mail så får dere en mob nr. 

Jeg har PTSD p.g.a overgrep. Hva med deg? Vær åpen du å!



Jeg er i dag ung ufør, og det på grunn av blant annet diagnosen PTSD. (Posttraumatisk stresslidelse).  Jeg har gjennom min oppvekst bl.a  vært utsatt for overgrep, voldtekt, mobbing,  vold/mishandling, og mye annet elendig.






  • Vær åpen du også. Hvilke diagnosen har du, og korfor? Åpenhet er veldig viktig, både for deg selv og andre, bare du er klar for det.



LES OGSÅ: Flere innlegg HER!




(Foto/Illustrasjon)