Blog....

Translate

onsdag 11. februar 2015

Tilkjennes ny erstatnung fra Staten - får endelig svar i Mai


Illustrasjonsfoto



I forbindelse med en veldig alvorlig straffesak som ble henlagt en gang i fjor. Har jeg via min tidligere Oslo-advokat søkt om voldsoffererstatning fra den norske stat. 


I et brev som jeg for ikke lenge siden mottok fra Staten pr.post. Står det blant annet  at jeg i løpet av Mai månden vil få svar om de vil tilkjenne meg en enda ny erstatning fra dem.


Dette er ikke den aller første gangen jeg blir tilkjent erstatning fra den norske staten. I en annen tidligere straffesak fra år 2010-2012,  ble jeg den gang tilkjent en erstatning, etter at også den saken ente med henleggelse...



Ta kontakt på Epost:   skrive_hjelper@hotmail.com

tirsdag 10. februar 2015

Jeg trenger deres HJELP!






Jeg som er fornærmede i en tidligere overgrepssak , ønsker gjerne deres hjelp.  Jeg fikk dessverre min tidligere sak henlagt av politiet etter bevisets stilling. Jeg mener at det  ble foretatt veldig dårlig, kortvarig, og mangelfull etterforskning i saken min. 

En uheldig henleggelse ble derfor en realitet. Jeg har derfor i den forbindelse henvendt meg til en av blant fremste og beste privatetterforskere i landet, og en helt ny advokat for bistand. Men det vil koste penger å få hjelp.

Jeg er i dag en ung mann som er uføretrygdet,  og har blant annet  bl.a  PTSD diagnosen,  p.g.a bl.a overgrep, voldtekt, mobbing, omsorgssvikt, og mye annet  (Har dokumentasjon)  i oppveksten min. Jeg har  dårlig økonomi. Jeg har litt å betale med, men ikke så mye!  Jeg trenger deres støtte!


Jeg vil gjerne være et eksempel for dem mange andre  ofre som også har vært utsatt for overgrep.  Og vise at vi ikke må gi opp våre saker  før i det minste har/ blir gjort en rettferdig og god nok jobb med våre saker, så den ender i rettferdighet.


Vi ønsker alle at våre saker skal ende i en rettferdig domstol, der vår overgriper blir stilt for retten, og dømt! Da må vi alle kjempe for vår sak!  Det er det jeg nå gjør.Og det  ikke bare for meg selv og  min sak, men for alle ofre!  Vi ønsker alle bare å gå veien til rettferdighet mot våre overgripere.


Jeg hadde også håpet på at noen i media  skulle bidratt til å få saken min litt belyst.. Fordi det kan være med på at det kan skje noe bedre fremgang i saken da. Det har det faktisk vist seg (og gjør fortsatt)  for andre som har fått saken sin belyst i media.


Kjære dere alle, inkl media.


Hvis jeg skal kunne få saken min vurdert av den nye advokaten og privatetterforskeren. Da trenger jeg virkelig deres hjelp, som da er økonomisk støtte. Er det noen som vil gi sin støtte i saken?  Da må dere ta kontakt.



Dere gir deres støtte direkte inn på støttekontoen. Hvis dere velger og hjelpe, er det fint om dere også sender en melding på mailen. Vil dere være anonym giver, er det greit.


Hvis det er noen i media som i det minste vil gjøre en vurdering om å sette søkelyset på saken min. Da kan dere ta kontakt på mailen dere ser under. Jeg håper vi kan ha en uforpliktende samtale ang saken. Hadde vært glad for det!

STØTTEKONTO: 1440.1228.609 . Hvis dere velger å gi deres pengestøtte er det viktig at dere oppgir meldingen, " Støtte beløp" , slik at jg vet at det er pengestøtte til saken.


Det hjelper om folk ga litt hver, som  50, 100, 150, 200, osv. Det hjelper det, for da blir det ikke mye på hver, om dere ga litt hver. Jeg vil først trenge 7000,- . Senere vil jeg trenge 7.000 kr,-  igjen. Det blir 14.000 kr,-


Dere vil få min fulle navn, og bekreftelse på at pengene skal brukes til saken min. Advokat og etterforsker kan også skriver under. Ta kontakt enten her på bloggen, p. epost, eller tlf.

mandag 9. februar 2015

Jeg har bedt om hjelp fra privatetterforsker, Olav Thune.






















Jeg har i flere innlegg her på bloggen fortalt dere at jeg har vært i kontakt med en  av blant fremste og beste privatetterforskere i landet, og en ny advokat, men ikke kem..


Jeg kan i dag fortelle dere at det er Olav Thune og en annen i hans team, som jeg nå er i kontakt med om dagen. De jobber i det selskapet som heter Thune Security.. 


Jeg har også bedt om bistand fra en ny advokat, som holder til i Hedmark. Om hvem den advokaten er, fortelle dere jeg om litt senere en gang.,


Bakgrunnen for at jeg både har kontaktet Thunes-selskap og en ny advokat, Er fordi at jeg ønsker få vurdert om min tidligere henlagte straffesak bør bes gjenopptatt for bedre etterforskning av politiet. 


I tillegg  håper jeg at p-etterforskningsselskapet vil vurdere at de også kan etterforske saken min videre.. Jeg har fått bekreftet av en mannlig jurist ved det aktuelle politidistriktet, om  at saksdokumentene i saken min oversendes til advokat og p-etterforsker..





NB:  Kommer med mer senere her....





Skrev av/ den person saken gjelder -
Lagt ut/og red. av/  P.M.J
Foto/lånt av/ Erlend Aas